Δευτέρα 4 Ιουνίου 2007

Κατρακύλα Άλφα-Alpha

Προβλη-ματισμός και κατήφεια επικρατεί στο ειδησεο-γραφικό επιτελείο του Alpha, καθώς η τηλεθέα-ση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού κατρακυλά κάθε μέρα όλο και περισσότερο.
Χαρακτηριστικό είναι ότι τις τρεις πρώτες ημέρες της περασμένης εβδομάδας βρισκόταν "κολλημένο" στην πέμπτη θέση της τηλεθέασης, αφού το είχε περάσει ακόμη και το Star! Μόνο την Πέμπτη κατάφερε να τερματίσει στην τέταρτη θέση, η οποία είναι πάλι "εφιαλτική", αν τη συγκρίνει κανείς με την κατάταξη του σταθμού ελάχιστους μήνες νωρίτερα, όταν δηλαδή τα "ηνία" του δελτίου κρατούσε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Τότε, το δελτίο του ερχόταν πρώτο στην τηλεθέαση ή, στη χειρότερη περίπτωση, δεύτερο.

Δεν είναι Γιάννης, είναι... Χρηστάκης!
Τα ποσοστά του σταθμού σημείωσαν σημαντική πτώση από τότε που τον Χατζηνικολάου διαδέχθηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Όμως, το καίριο πλήγμα στα "νούμερα" επήλθε από την περασμένη Δευτέρα, όταν άρχισε να παρουσιάζει τα δελτία ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ποτέ ως τότε το δελτίο ειδήσεων του Alpha δεν βρισκόταν μονίμως στην τελευταία θέση του πίνακα με τις μετρήσεις, όπως τώρα. Βέβαια, παρόμοια είναι η κατάσταση και στα δελτία του Σαββατοκύριακου (με τη Ρίτσα Μπιζόγλη), τα οποία τερματίζουν και πάλι πέμπτα.

Είναι αλήθεια ότι ουδείς -ούτε καν στην Κάντζα- περίμενε ότι ο Βασιλόπουλος θα κάνει το "θαύμα" και θα ανεβάσει την πεσμένη τηλεθέαση. Πίστευαν, ωστόσο, ότι θα την κρατήσει σε αξιοπρεπές επίπεδο, δηλαδή τουλάχιστον στην τέταρτη θέση, ενώ άλλοι... στοιχημάτιζαν ότι θα "φάει" τον Χατζηνικολάου, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση!

Δυσαρεστημένο το "αφεντικό"
Το περιβάλλον του Δημήτρη Κοντομηνά εμφανίζεται δυσαρεστημένο από το κατρακύλισμα του δελτίου, ωστόσο -όπως μας είπαν στελέχη της Κάντζας- δεν υπάρχει σκέψη αντικατάστασης του Βασιλόπουλου μέσα στο καλοκαίρι (άλλωστε η θερινή περίοδος είναι "νεκρή", από κάθε άποψη).

Οι ελπίδες εναποτίθενται, πλέον, στη Μάρα (Ζαχαρέα), που θα αναλάβει τα "ηνία" του δελτίου από τα μέσα του Σεπτέμβρη. Καταβάλλονται απέλπιδες προσπάθειες να είναι στο πλευρό της και ο Παύλος Τσίμας, αν και αυτό το ενδεχόμενο δεν είναι πλέον τόσο πιθανό όσο φάνταζε πριν από λίγες εβδομάδες.

Και οι υπόλοιποι
Την ίδια στιγμή, στο Alter κάνουν... πάρτι (όχι "Της ζωής τους"!), καθώς είδαν τον... νεκρό (βλέπε δελτίο) να ανασταίνεται! Από την πέμπτη (ή, στις καλές μέρες, τέταρτη) θέση που ήταν το δελτίο τους, ο Νίκος Χατζηνικολάου το ανέβασε στην τρίτη!

Το δελτίο ειδήσεων του Mega παραμένει πρώτο, αν και με "ψαλιδισμένα" ποσοστά και κάποιες φορές περνάει στη δεύτερη θέση, με πρώτο τον ΑΝΤ1. Η αλήθεια είναι ότι ούτε στη Μεσογείων είναι ευχαριστημένοι από την απόδοση του δελτίου και ετοιμάζουν γερό "λιφτινγκ" (σε "κόνσεπτ", αλλά και πρόσωπα) για το Φθινόπωρο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Fovero to kollaz me to Xatzinikolaou!
"Niko gyrna pisw"! Xa xa xa xa!

Ανώνυμος είπε...

Στο Mega είναι επίσης χάλια τα πράγματα.
Την Έλλη δνε τη βλέπω καλα΄.
Ούτε και την Όλγα!

Ανώνυμος είπε...

Καλα μιλατε σοβαρα οτι στην Καντζα πιστεψαν πως ο Βασιλοπουλος θα μπορουσε να φερει ξανα τα νουμερα τηλεθεασης που εφερενε ο Χατζηνικολαου;
Ειναι αστειο και μονο σαν σκεψη...
Απο την αλλη καλα να παθει ο κ.Κοντομηνας για να καταλαβει οπως λενε στο χωριο μου οτι καιρός φερνει τα λαχανα καιρός τα παραπουλια...
Τωρα για το Alter δεν καταλαβαινω γιατι κανουν παρτι; επειδη καποιες φορες το δελτιο πηγαινει στην 3η θεση; Αυτο συνεβαινε καποιες φορες κι επι Παυλοπουλου....
Ουτως η αλλως λιγες ειναι οι μερες του Χατζηνικολαου στο Alter απ οτι ακουγεται...
Ετοιμαζει ταξιδι μοναχα για παρτη του

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τα σχόλια του Ανώνυμου για τον Alpha. Με το Βασιλόπουλο ήταν δεδομένο ότι θα έκαναν μια τρύπα στο νερό!
Διαφωνώ ομως για το Alter. Ο παυλόπουλος ήταν μονίμως τέταρτος ή πέμπτος. Ο Χατζηνικολάου τώρα είναι σχεδόν μονίμως τρίτος.
Τρίτος από πέμπτος έχει πολύ μεγάλη διαφορά. Ι δίως όταν μιλάμε για το Alter.

Τι εννοείς για Χατζηνικό;
Πού θα πάει;