Τετάρτη 4 Ιουλίου 2007

Αποτελέσματα ψηφοφορίας #4

Ο Alpha 98,9 θεωρείται ως ο "πιο αξιόπι-στος ενημερω-τικός ραδιοφω-νικός σταθμός" σύμφωνα με τα αποτελέ-σματα της σχετικής ψηφοφορίας του Ράδιο Στάμπα, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα.

Το ραδιόφωνο του Alpha συγκέντρωσε τις ψήφους του 36% των συμμετεχόντων, ακολουθούμενο από τον Flash 96,0, με ποσοστό 25% και από τη ΝΕΤ 105,8, με ποσοστό 16%.

Η απάντηση "κανένας" συγκέντρωσε τις ψήφους μόλις του 6% των συμμετεχόντων, σε αντίθεση με την αντίστοιχη ψηφοφορία για τους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπου είχε φτάσει το 32%!

Η ψηφοφορία -στην οποία καταγράφηκαν 140 ψήφοι- έθετε το ερώτημα: "Ποιος ενημερωτικός ραδιοφωνικός σταθμός θεωρείτε ότι είναι πιο αξιόπιστος;". Αναλυτικά, τα αποτελέσματα έχουν ως ακολούθως:

- Alpha 98,9: 51 ψήφοι, ποσοστό: 36%
- Flash 96,0: 35 ψήφοι, ποσοστό: 25%
- ΝΕΤ 105,8: 22 ψήφοι, ποσοστό: 16%
- Σκάι 100,3: 10 ψήφοι, ποσοστό: 7%
- ΑΝΤ1 97,2: 9 ψήφοι, ποσοστό: 6%
- Κανένας: 8 ψήφοι, ποσοστό: 6%
- Αθήνα 98,3: 5 ψήφοι, ποσοστό: 4%

ΣΤΑΜΠΑ-ΣΧΟΛΙΟ: Είπαμε, αλλά όχι κι έτσι!

Από σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη η νέα ψηφοφορία για το νομοσχέδιο Ρουσόπουλου.

2 σχόλια:

Simos είπε...

Πολύ αξιόπιστο το κοινό σας, ξέρει τι ακούει. Οι δύο πιο μπάχαλο σταθμοί με το λιγότερο προσωπικό και με ηχογραφημένες ειδήσεις τα βράδια μετά τις 12 (ο ένας τουλάχιστον) έγιναν οι πιο αξιόπιστοι... Ναι για να λένε την ώρα!... Λυπάμαι που θα το πω αλλά το δίκτυο συντακτών του ΣΚΑΙ δεν το έχει κανένας άλλος. Εκτός από τη ΝΕΤ φυσικά που εκεί λόγω δημοσίου κοιμούνται και δεν αξιοποιούν τους θυσαυρούς τους..Αυτά δεν τα λέω με φθόνο αλλά με αφάνταστη λύπη. ΚΑι για τον Alpha αλλά και για τον Flash.

ΥΓ. Μήπως σας διαβάζουν μόνο άνθρωποι του Alpha; Γιατί κι αυτοί ναι μεν ότι τιμούν το μαγαζί τους αλλά ξέρουν ότι κι αυτοί από άλλού λαμβάνουν τις ειδήσεις...

ΥΓ2. Η μεσημεριανή εκπομπή του Λιάγκα στον ALPHA πόσο βοηθάει στην αξιοπιστία;

Simos είπε...

Α! Φυσικά γνωρίζω ότι είναι ενδεικτική η ψηφοφορία απλά έλαβα την αφορμή για δυο σκέψεις...