Τετάρτη 11 Ιουλίου 2007

Απειλές εναντίον τους καταγγέλλουν οι Financial Crimes

Την εκτόξευ-ση τηλεφω-νικών απειλών εναντίον μελών του συνδυα-σμού της καταγ-γέλλει -με ανακοίνωσή της- η παράταξη της Ε.Σ.Η.Ε.Α. "Ενωτικός Συνδυασμός - Financial Crimes".
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των Financial Crimes, συγκεκριμένος δημοσιογράφος (εις βάρος του οποίου εκκρεμεί δίκη) απείλησε μέλος του συνδυασμού και προσπάθησε να του επιβάλει να γράψει ό,τι εκείνος ήθελε στην εφημερίδα που εκδίδει η παράταξη!

Η ανακοίνωση των Financial Crimes έχει ως εξής:

"Είναι σύνηθες φαινόμενο σε κάθε τεύχος που κυκλοφορούμε, να δεχόμαστε και ένα - δύο απειλητικά τηλεφωνήματα από διάφορους που τους "χαλάει" η παρουσία μας. Στο τηλέφωνο του τεύχους Νο 30, που μόλις κυκλοφόρησε, ένας λεβέντης εξέφραζε τηλεφωνικά τη διαφωνία του για ένα ερώτημα που θέταμε για εργασιακές εξελίξεις σε συγκεκριμένο χώρο και απαιτούσε να μας πεί τι θα γράψουμε στο επόμενο φύλλο.

Επαναλαμβάνουμε, απαιτούσε, αρνούμενος να μας δώσει δικό του γραπτό το οποίο ευχαρίστως και θα δημοσιεύαμε (όπως είναι γνωστό τα γραπτά μένουν).

Παράλληλα και σε υψηλούς τόνους μας κατηγόρησε για προβοκάτσια και μας απείλησε με πειθαρχικό, αν δεν γράψουμε αυτά που αυτός θέλει.

Μας προέτρεψε να κάνουμε και ρεπορτάζ και, ακολουθώντας την συμβουλή του, το κάναμε. Βρήκαμε λοιπόν ότι ο υψηλών τόνων λεβέντης, έχει δικαστήριο στην πλάτη του (σαν κατηγορούμενος, η δίκη δεν έχει γίνει ακόμα) από τον προηγούμενο εκπρόσωπο των εργαζομένων!!

Ναι θα πάμε στη δίκη του και θα κάνουμε και εκεί ρεπορτάζ. Βρήκαμε οτι ήταν μάρτυρας υπεράσπισης στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, σε υπόθεση ομόφωνης καταδίκης για αντισυναδελφική συμπεριφορά δημοσιογράφου, στελέχους δημοτικής παράταξης της ΝΔ (πρόταση για ομαδικές απολύσεις).

Υπόθεση μάλιστα που είχε στείλει στο πειθαρχικό το μέλος των Financial Crimes, που "συμπτωματικά" δέχτηκε την τηλεφωνική επίθεση και τις απειλές. Μας ενημέρωσαν επίσης, ότι συνηθίζει να μιλάει σε υψηλούς τόνους, όταν τον ακούει το εκάστοτε αφεντικό και οι τηλεφωνικές απειλές έγιναν απότο τηλέφωνο του χώρου εργασίας.

Συμβουλή φιλική και συναδελφική: Επειδή στους Financial Crimes δεν πιάνουν τα κολπάκια, αντίθετα οι εμπνευστές τους κινδυνεύουν με περαιτέρω ξεφτίλισμα, δεν κάνετε αγαπητέ κανένα μπανάκι, να δροσιστείτε κιόλας, από το να μας κάνετε τον καμπόσο;".

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε μας ρε με τους αλήτες

Ανώνυμος είπε...

Αλήτης είσαι και φαίνεσαι ρε βλίτο

Ανώνυμος είπε...

astadiala re

Ανώνυμος είπε...

stamatiste gia na min agaliastoume asxima edo mesa

Ανώνυμος είπε...

Προς τους υπεύθυνους του blog!!!
--------------------------------
Αυτή μωρέ είναι η δημοκρατία και η ελευθεροτυπία σας;;; Σχόλιο που ήταν "υβριστικό" κατά τη γνώμη της δικης σας επιτροπής λογοκρισίας εναντίον του Τσαλαπάτη και του Σόμπολου το σβήσατε με συνοπτικές διαδικασίες.
Τώρα εδώ κάνετε τα κοροϊδα προφανώς επειδή δεν θίγεται κανένας απο τους φίλυς σας!!!
Και μετά αναρωτιέστε ποιοί έφτασαν τη δημοσιογραφία στο πάτο του βαρελιου; Καθρέφτη δεν έχετε εκεί που ζίτε για να πάρετε απάντηση στο ρητορικό ετσι κι αλλιως ερώτημα;;;;

Ειμαι περιεργος να δω ποση ωρα θα παρει μεχρι να σβησεται κι αυτο!

ΡΑΔΙΟ ΣΤΑΜΠΑ είπε...

Οι χυδαίες βωμολοχίες, οι ανοίκειοι χαρακτηρισμοί και τα υπονοούμενα για την κατάσταση της υγείας προσώπων δεν αποτελούν υβριστικά σχόλια για εσάς;
Σε αυτή την περίπτωση, ομιλούμε διαφορετική γλώσσα.

Σχετικά με την παρατήρησή σας για τα σχόλια του παρόντος ποστ θεωρείτε τη λέξη "αλήτης" βωμολοχία; Αν ναι, πείτε το για να τη σβήσουμε.

Αναρωτιόμαστε, όμως, πώς θα χαρακτηρίζατε τις λέξεις που περιέχονταν στο σχόλιο του προηγούμενου ποστ, το οποίο αναγκαστήκαμε να διαγράψουμε.

Λυπούμαστε που επανερχόμαστε επισημαίνοντας τα αυτονόητα για μια ακόμη φορά.

Υ.Γ.: Φοβούμαστε ότι θα περιμένετε πολύ για να δείτε το σχόλιό σας να διαγράφεται...